zelf meedoen!

VIND JIJ THEATER LEUK?

Wij ook! En we vinden het leuk om zoveel mogelijk enthousiastelingen bij onze voorstellingen te betrekken. Als speler, maar ook in een rol achter de schermen. Denk daarbij aan decorontwerp & -bouw, kostuumontwerp & -vervaardiging, grime, theatertechniek of marketing. Ook extra handen op het gebied van productieleiding, bestuurswerk, administratie, sponsoring & subsidie zijn zeer welkom!

Onze vereniging is een dynamische, gemêleerde omgeving met ruimte voor eigen creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Voor jong en oud! Als theatergroep beschikken we over een eigen theater, wat ideaal is voor het zelf invullen van de vrije tijd die je beschikbaar wil maken voor jouw hobby: theater. Een bijzondere plek om te maken en te ontmoeten!

STEL JE AAN ONS VOOR

Wij zijn dol op nieuwe contacten. Vers enthousiasme. En dat is eigenlijk het enige wat we van je vragen: enthousiasme. Een theaterachtergrond of spelervaring zijn niet noodzakelijk. Jouw frisse blik is waar we naar op zoek zijn. De rest volgt vanzelf...

Wil je de mensen van onze vereniging ontmoeten? Laat dan hieronder vrijblijvend je gegevens achter. We spreken graag met je af. Gewoon een eerste kennismaking. Als het daarbij blijft: even goeie vrienden. En wil je meer, dan kan dat!

We zijn nieuwsgierig naar je, dus waar wacht je nog op!